powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

''Ανήθικη συγχώνευση''

Ο δήμαρχος Ζωγράφου Γιάννης Καζάκος τάχθηκε στο πλευρό του Ερασιτέχη Ηλυσιακού και υποστήριξε ότι είναι ανήθικο αυτό που επιχειρεί να κάνει ο Θωμάς Μητρόπουλος. Παράλληλα, θεωρεί... παρανομία το γεγονός ότι δεν υπάρχει το έμβλημα στις εμφανίσεις της ομάδας, όπως και το ότι ο Ηλυσιακός δεν αγωνίζεται στη φυσική του έδρα, που είναι δηλωμένη και στην ΕΠΑΕ.



"Απειλείται με εξαφάνιση μία ιστορική ομάδα όπως ο Ηλυσιακός. Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται και είναι κρίμα. Εμείς θα παλέψουμε να σώσουμε τον σύλλογο από αυτήν την άσχημη κατάσταση. Εχουμε όλους τους φιλάθλους στο πλευρό μας και όχι μόνο από την περιοχή του Ζωγράφου αλλά και από άλλες γειτονικές περιοχές. Εχουμε ήδη στείλει επιστολές στο Υπουργείο Πολιτισμού αλλά και αυτό των Εσωτερικών και περιμένουμε απάντηση", τόνισε χαρακτηριστικά.

"Η πρόταση του κ. Μητρόπουλου να πάει ο Ηλυσιακός στη Γ' Εθνική, είναι πισωγύρισμα. Μετά θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να βρούμε άλλους παίκτες, άλλη διοίκηση. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει λόγος να γίνει. Είναι παράνομο να μην παίζει η ομάδα στη φυσική της έδρα αλλά και να μην έχει έμβλημα στη φανέλα. Είναι κάτι το οποίο έχουμε αναφέρει και έχει γραφτεί και στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού της πρώτης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα», πρόσθεσε ο δήμαρχος Ζωγράφου.
ΠΗΓΗ:Sport.gr