powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Μεσιέ Μισέλ,σκούρα τα πράγματα...


Με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάσαμε το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας G45 στο ποδόσφαιρο.Οι 14 μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης κατανόησαν ότι για να... μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο,πρέπει να προσεταιριστούν και τους μικρομεσαίους,όπως τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Εκείνος που μάλλον έχει χάσει τον μπούσουλα είναι ο Μισέλ Πλατινί.Βλέπει κοντόφθαλμα και ψηφοθηρικά τις εξελίξεις που θα είναι ολοένα πιο ραγδαίες στην πλέον αναπτυσσόμενη παγκοσμίως βιομηχανία θεάματος.Ασχολείται με τις VIP απονομές και τους περιθωριακούς κυπελλούχους,ενώ θα έπρεπε από την πρώτη μέρα της εκλογής του να διαβλέψει το επόμενο βήμα των κολοσσών της γηραιάς ηπείρου.
Τώρα μοιάζει στριμωγμένος στα σχοινιά του ριγκ ενός αδυσώπητου οικονομικού αγώνα.Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζόαν Λαπόρτα του έστειλε τις προάλλες το ραπόρτο: ''Είναι ντροπή που πρέπει οι παίκτες μας να πηγαίνουν με τις εθνικές τους ομάδες για να παίζουν φιλικά και εκείνες να κερδίζουν πολλά χρήματα,ενώ εμείς τίποτα''.
Η αντίδραση του Καταλανού είχε να κάνει με την επιμονή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γαλλίας να καλέσει στην εθνική τον Τιερί Ανρί για το ματς με τη Σκωτία,παρότι αυτός ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής! Τα οικονομικά συμφέροντα είναι τεράστια και καμιά Μπάρτσα ή Ρεάλ ή Μάντσεστερ δεν θα ανεχτεί παιχνιδάκια πολέμου νεύρων στην καμπούρα της.Ούτε κάν ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης.Οπότε σύντομα ο αξιότιμος μεσιέ Μισέλ θα αντιληφθεί τη χρησιμότητα της διπλωματίας.Κι αν δεν το κάνει,ας του ψιθυρίσει κάτι ο μετρ του είδους Θεόδωρος Θεοδωρίδης που τον συμβουλεύει και επισήμως από τον Γενάρη...

kyrthomaidis@yahoo.gr