powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Το delivery των αναβολικών


Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο μας για την απελεύθερωση των αναβολικών.Θα θέσουμε άλλο ένα βιωματικό επιχείρημα υπόψη των (δικαιολογημένα) δυσπιστούντων.
Ετοιμάζαμε πριν δυό χρόνια μια τηλεοπτική εκπομπή για το ντόπινγκ και σε συνεργάτη γεννήθηκε η ιδέα:
-Δεν παραγγέλνουμε αναβολικά μέσω internet;
-Από που;
-Από την Αμερική!
Στην πλάκα ξεκίνησε,σοβαρότατο δημοσιογραφικό θέμα έγινε.Το δόλωμα ήταν μια εντυπωσιακή ξανθιά συνάδελφος.Με την πιστωτική της κάρτα παρήγγειλε ό,τι πιο σκληρό διέθετε πασίγνωστη εταιρεία φαρμακευτικών σκευασμάτων στη Βοστώνη.Κόστισε κάτι παραπάνω στην παραγωγή,αλλά η ιστορία άρχισε να μας γοητεύει.
Σε οκτώ ημέρες η εταιρεία είχε στείλει με...delivery τα αναβολικά στο ελληνικό τελωνείο.Όταν η ξανθιά πήγε να τα παραλάβει,το μόνο που της ζήτησαν ήταν μια βεβαίωση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.Εκεί αρχίζουν τα καλύτερα.Η βαριεστημένη υπάλληλος αναρωτιέται:
-Tί είναι αυτά κορίτσι μου;
-Συμπληρώματα διατροφής.
-Και τι να τα κάνεις;Μια χαρά κοπέλα είσαι.
-Ε,να,γυμνάζομαι λίγο παραπάνω,τώρα τελευταία...
-Κοίταξε να παντρευτείς και άφησε τις γυμναστικές...
Το κουτί με τα αναβολικά ουδέποτε ελέγχθηκε από την σχολαστική (με τον γάμο) υπάλληλο του ΕΟΦ.Η βεβαίωση δόθηκε,η ξανθιά το πήρε παραμάσχαλα και αν το κατανάλωνε ήταν έτοιμη να τρέξει στους Ολυμπιακούς...
Και μετά μαλώνει ο Αβραμόπουλος με τον ΕΟΦ για τα παράνομα σκευάσματα που μπαίνουν στη χώρα.Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας...

kyrthomaidis@yahoo.gr